top of page

Ons verhaal

Dé Online Kantine is ons nieuwste foodconcept. Ons verhaal begint al in 2011... 

 

“Roy Tinneveld besloot na het afronden van de hotelschool en jarenlange werkervaring in de horeca, om zijn eigen cateringbedrijf ‘Dé Smaakcateraar’ op te starten. Na enkele jaren werd zijn zus Jessy, met haar Facility achtergrond, zijn collega.

 

Na ruim 7 jaarbesloten wij om in 2018 onze dienstverlening te verbreden onder de naam Dé Smaakcateraar Facilities. 

 

Vanuit Dé Smaakcateraar Facilities werken wij samen met klanten die hun eigen keuken gedeeltelijk of volledig wensen uit te besteden aan een vaste cateringpartner. Zo werken we onder meer voor ziekenhuizen, scholen en congrescentra. 

 

Toen begin dit jaar Corona zijn intrede deed werd het tijd om nieuwe plannen te maken, passend bij de nieuwe behoeften in de markt, maar met behoud van bestaande tradities. 

 

In gesprek met onze opdrachtgevers hebben wij gezocht naar nieuwe manieren van samenwerken, met als doel verder te groeien door te innoveren. Zo hebben wij samen het idee van Dé online kantine vorm gegeven. 

 

Met Dé online kantine willen wij de functie van de traditionele kantine in ere houden. Dit doen we simpelweg door Dé Online Kantine op ieder moment toegankelijk te maken voor thuiswerkers, bedrijven en scholen. 

 

Wij zorgen met dagverse producten voor een nieuwe dosis energie op iedere locatie.

 

Dé online kantine is onderdeel van Dé Smaakcateraar Facilities.  

bottom of page